Professionele filmmaker in Nijmegen

Meer informatie

Als bedrijf of organisatie wil je in een zakelijke video laten zien waar je goed in bent. Een goede indruk achter laten. Als specialist in het visueel vertellen begeleiden wij elke stap, van eerste idee tot aan de upload van de film.

Contact

Zorgeloos

Een film maken vereist tijd en energie en is een expertise. Een gedegen planning en een duidelijk omkaderd doel. Wij verzorgen filmproducties daarom van begin tot eind. We denken mee over een eerste idee, zijn daarin altijd kritisch en persoonlijk betrokken en verzorgen de gehele uitwerking, altijd afgestemd met de wensen en eisen van de opdrachtgever.


Promotional, aftermovie, highlightmovie, infographic, productvideo, documentaire, educational animation, crowdfunding, commercial of een te gekke livestream spelshow? In samenspraak met de opdrachtgever plannen we het filmwerk, het editen en het plaatsen van de video. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent.

Alles voor livestreams

Kleurenbar AudioVideo heeft alles in huis voor succesvolle livestreams. Maak gebruik van greenscreens, de autocue, meerdere camera’s en de professionele crew om de livestream optimaal in beeld te brengen. We ontfermen ons over het filmwerk, het editten naderhand en het plaatsen van de video op de juiste kanalen. Zo kun jij je als opdrachtgever volledig richten op de inhoud van de stream!

Neem contact op

Advies van een filmmaker

Zelf aan de slag, maar zijn er vragen? We denken graag mee en bieden visuele oplossingen die direct kunnen worden toegepast. We optimaliseren desgewenst het licht en geluid en adviseren over welke camera’s het meest geschikt zijn voor de specifieke filmproductie. Kleurenbar AudioVideo deelt graag kennis en ideeën over het vak van filmmaker.

Stel ons je vraag