Ontdek het filmportfolio van Kleurenbar uit Nijmegen

Meer informatie

De indruk van vorige werken zeggen veel over de potentie van een filmmaker. Kleurenbar onderscheidt zich door
veelzijdigheid, creativiteit en een professionele samenwerking met de klant en andere filmproducenten.

Contact

Elke opdracht is uniek

Elke opdrachtgever heeft een eigen verhaal. Een boodschap, een doelgroep en specifieke wensen en eisen. Ons werk is om dit om te zetten in een visuele beleving die de doelgroep raakt. Daarbij is het kaderen van de kernboodschap essentieel. Dat doen we in samenspraak met de opdrachtgever, zodat we beiden weten hoe een succesvol resultaat eruitziet.

Corporate bedrijfsfilm

Wat is de kern achter de werkwijze van een bedrijf? D&B heeft een duidelijke visie over gedragsverandering en hoe deze te beïnvloeden. Door deze duidelijk in beeld te brengen met interviews en ondersteunend beeldmateriaal is het resultaat toegankelijk en glashelder.

Infographics

Soms is de boodschap best ingewikkeld en droog. Met een mix van animatie en film wordt het allemaal net wat leuker om te verteren. Kennis delen op een slimme manier.

Portrait/testimonial

Storytelling, the ‘Why’. Wat is het verhaal achter die persoon? Een eerlijke, persoonlijke film kan zoveel meer betekenen. Het is vaak zo veelzeggend over de producten die iemand maakt. Kleurenbars favoriete manier van vertellen.

Commercial

De kunst van het verleiden. Een productvideo moet eindigen met een gevoel: I need this! Cinematografisch in beeld gebracht, ieder detail moet kloppen, kort en krachtig, de muziek zet de toon.

Documentaire

Soms wil je de diepte in, is er veel te vertellen. We willen de kijker voor langere tijd kunnen boeien. Interviews worden ondersteund met toegankelijke animaties die tot leven komen door geluidseffecten. We werkten mee aan een korte documentaire over de rol van de verpleegkundige binnen de GGZ.

Crowdfunding - Things of Significance

Een nieuw boek met een belangrijke boodschap: we moeten met elkaar in gesprek gaan om de wereld een beetje mooier te maken. Voor de crowdfunding van het boek Things of Significance brachten we in beeld hoe Carolien Wissing een bijdrage wilde leveren aan de betere verstandhouding met migranten.