Jeroen Rozendaal

videomaker in Nijmegen

Meer informatie

Als videographer bij Kleurenbar AudioVideo is Jeroen Rozendaal in het groene Nijmegen helemaal thuis. Na Amsterdam en Hilversumse tv-avonturen is dit al jaren de plek van waaruit hij opereert.

Contact

Film maken als passie

In 2000 begon Jeroen Rozendaal zijn carrière als videomaker bij Man Bijt Hond. Tal van programma’s en omroepen volgden,
waaronder ZipZoo, Zappsport, RTL4, IdTV en CCCP. Sinds 2005 wordt al deze ervaring gebundeld in zijn eigen werk als
videographer onder de naam Kleurenbar AudioVideo. In 2009 sloot Charlotte van der Wiel (Sjalot Ontwerp) zich aan voor de grafische vormgeving en animaties. Het beste van twee werelden is nu gecombineerd in een studio in het Dobbelmancomplex in Nijmegen.

Neem contact op

Nu is het moment

De wereld is in beweging en zit vol goede initiatieven en ideeën. In deze tijden van verandering kan jouw verhaal het verschil maken. Maar waar begin je? Hoe maak je het begrijpelijk?


Kleurenbar draagt daar graag aan bij. Wij zorgen dat jouw boodschap goed aankomt. Bij een breed publiek of juist die specifieke groep specialisten.

Ontdek onze diensten

Zij gingen je al voor

Behalve creatieve ideeën heeft Kleurenbar AudioVideo ook een uitgebreid portfolio. Een deel van ons werk vindt plaats in onze studio in Nijmegen, maar het werk als videographer brengt Jeroen Rozendaal overal. Enkele opdrachtgevers zijn de Provincie Gelderland, D&B, Excerpta Medica BV, Radboud Universiteit, iProspect, Canisius College, Routine, VGZ, CZ, Politie Gelderland Zuid, Philips, Deel 2 Ontwerp en Waterschap Rivierenland.

In samenwerking met Fool Proof Video werkten we onder andere voor AkzoNobel, Nationale Nederlanden, Hi, T-mobile, IBFD, TNO, KPN en ING.